torstai 26. tammikuuta 2012

Vapaailta

Palautin tänään aamulla tämän kuukauden vikan käännöksen, se on ihan varma se. En ota enää työtä vastaan ennen helmikuuta! Nyt vain vessan peilin eteen valmentautumaan henkisesti EIn sanomista. Kuin se onkin välillä niin vaikeaa (lue: mahdotonta?)

Sain kuitenkin homman ihan kunnialla hoidettua elämöivistä naapureista huolimatta. Mistä tulikin mieleen, etten ole ennen huomannut että meidän talossa seinät on pahvia ja jokainen risahdus kuuluu läpi. Eilen toisella puolen porattiin, paukutettiin, kiroiltiin äänekkäästi, täytettiin ja tyhjennettiin kylpyammetta (…?) ja laulettiin. Mieleen tuli kaikki ne kerrat kun oon “yksin” kotona ollessani kaiketi sitten viihdyttänyt naapureitani taidokkailla tulkinnoilla päänsisäisen jukeboksini biiseistä. Hups. Lurautin eilenkin illan iloksi vähän leevien tuotantoa - johan hiljeni mekkala toisella puolella. Kai ne luovutti ja pani metsurinkuulokkeet päähän?

Tässä kirjoitellessani huomaan ilokseni, että ulkona on valoisaa. Va-loi-saa. Ja kello on jo yli viis. Ah, kyllä se kevät tulee ihan pian. Vaikken kyllä tänä talvena ookaan mistään kaamos-maséilusta kärsinyt, kun täällä on ihan koko talven tasaisin väliajoin ollut ihanan aurinkoisia päiviä <3 Eikä tuolla oo mikään kunnon kylmäkään. Melkein ei ees huomaa koko talvea. Tähän vois melkein tottua.

Vielä noin 46 minuuttia tätä raskasta raatamista eessä (eheh, oon niin veto pois että oon kuluttanut iltapäivän blogien lukemiseen ja tyhjin katsein seinään tuijotteluun), ja sit KOTIIN. Aion mennä jumppaan, juoda kaakaota ja vajota uneen jonkun sarjan tai leffan ääressä omassa sängyssä kisu jalkopäässä retkottamassa…

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti