maanantai 19. maaliskuuta 2012

Tänään ei kukaan vastaa

Ystäväni Heinänuha ja Siitepölyallergia tulivat kylään. Että osaavatkin olla väsyttäviä kavereita. Eilen en jaksanut lähteä illalla mihinkään St. Patrickin päivän rientoihin, kun olin 12-tuntisen partiopäivän jäljiltä niin kuitti. Raahustin kotiin ja painuin pehkuihin. Yöllä heräsi tunnin välein haukkomaan henkeä tai kakomaan nielun tukkivaa limaa ulos. Aamulla silmät oli lähes muurautuneet umpeen. Onneksi ostin viime vuonna mukaani sadan tabletin pakkauksen allergialääkkeitä, joita ei täältä ainakaan viimeksi saanut ilman reseptiä.

Koko viikon on paistanut aurinko täydeltä terältä ja lämpötilat kivunneet jonnekin +20 tietämille. Olen nauttinut niin kuin Pohjolan loputtomiin talviin ja varovaisiin keväisiin tottunut voi tällaisesta nauttia. Mutta täksi iltapäiväksi luvattu sadekuuro kuulostaa nyt vain ja ainoastaan helpottavalta. Peskööt pois kaiken siitepölyn…

Mulla oli suuria suunnitelmia tälle päivälle - viikon ainoalle vapaalle - mutta tänään aamulla sängyssä voimattomana makoillessani päätin että ehdin kyllä jumppaamaan ja pyykkäämään ja pakkaamaan jonain toisenakin päivänä. Tänään menen lenkille, jos huvittaa ja sitten vain makoilen sängyssä katsoen Ugly Bettyä, lukien Stalinin lehmiä ja kivoja blogeja ja lakkaan kynnet. Puhelinkin on äänettömällä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti