keskiviikko 26. elokuuta 2009

Päivän vuodatus

TYYYLSSÄÄÄÄÄÄ. Täällä ei tapahdu mitään. Toisaalta onneksi enää kaksi päivää jäljellä. Ja hyvä puoli on myös se, että ehdin kivasti suunnitella läksiäisiä (mikä hiukan ahdistaa, kun on pakko vain luottaa esim siihen että äiti osaa ostaa tarpeeksi ruokaa - Alkossa viime viikonloppuna se oli niin kauhuissaan alkoholin määrästä etten viitsinyt ostaa ihan niin paljon booliaineita kuin alunperin suunnittelin...), käydä läpi vikoja vaihtovalmisteluja ja lukea kivoja blogeja.

 Hassu juttu muuten huomata, miten erilaista on olla kun ei ole koko ajan niin loputtoman käsittämättömän väsynyt. Kuulostaa pöljältä, mutta kun sitä ei itse huomaa. Alkaa vain pitää väsymystä normaalina olotilana. Nyt kuitenkin tajuan, ettei kaiken tarvitse olla niin raskasta. Ettei se muille ole. Etten olekaan vain tyhmä laiska saamaton ja vielä huonossa kunnossakin, kun koko ajan huimasi ja hengästytti ja tuntui että voisin vain nukkuanukkuanukkua. Tuntuu oudolta jaksaa ihan helposti kävellä kopiokoneelle ilman että sitä pitää suunnitella kymmenen minuuttia etukäteen.


Ai niin, tapahtuuhan täällä sentään jotain: päivän puheenaihe on salaromanssi meidän siivoojan sekä käytävän toisella puolella majailevan Administration Managerin välillä. Monsieur'lla on oma perhe Ranskassa, mutta onhan se hyvä pitää mieli vireänä hurjastelemalla vähän virolaissiivojattaren kanssa. (mysteeristä on mistä romanssi on saanut alkunsa, enkä kyllä oikeasti välttämättä halua edes kuvitella... :D) Monsieur on siis keski-iän paremmalla puolella ja puhuu erittäin ranskalaisvoittoista englantia erittäin kiekuvalla äänellä, siivoojatar taas on ehkä samanikäinen, uskomattoman timmissä kunnossa, mutta ihosta näkee että aurinkoa on tullut otettua ja ehkä jotain nautintoaineita nautittua.
Viimeksi tänään pariskunta on bongattu treffeiltä kopiokoneen luona.


kaks päivää töitä
19 Ranskaan (terrible, niin kuin Maxime mulle just kirjoitti sähköpostissaan)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti