maanantai 25. kesäkuuta 2007

Juhannus

TAAS on sunnuntai, ja tällä kertaa se ei todellakaan tarkoita sitä, että telkkarista ei tuu mitään (kun Gilmoren tytötkin loppui) eikä sitä että kohta alkaa taas tylsä viikko kun kaverit on töissä. Ehei, tällä kertaa se tarkoittaa sitä, että olen taas Turussa ja ylihuomenna on lähtö edessä! Ei mitään kauheaa Turku-innostusta juuri nyt, mutta eipä mun juuri nyt tarvi täällä kovin kauaa ollakaan. Tänä iltana olis tarkoitus mm. pestä mun ihana krokotiilipyyhe, jonka haluan ehdottomasti mukaan reissuun ensinnäkin (huomaa järjestys...:S) koska se on maailman suloisin ja toiseksi koska se on kevyt ja menee pieneen tilaan, mut kuitenkin riittävän iso. Suuri ongelma onkin nyt se, voinko pestä sen yksinään pesukoneessa, kun muut pyykit menee 40 asteeseen ja toi tarvii pestä kuudessakympissä, vai pitääkö mun ruveta nyrkkipyykille. Se kyl täyttää yksinkin melkein puolet meidän onnettomasta pesukoneesta ja jos käytän puolitäyttöohjelmaan tavallistakin vähemmän pesuainetta, voisin ehkä edes kuvitella olevani vähän ekologisempi. Mulla olisi vähän isompiakin ongelmia, kuten se, että en todellakaan ole katsonut kaikkia tavaroitani valmiiksi puhumattakaan siitä, että ne olisivat nimikoituja ja mahtuisivat varmuudella rinkkaan tai ylipäätään omistaisin kaiken tarvitsemani. Helpompi stressata pienistä asioista.

Tulin kotiin (Turkuun siis) pari tuntia sitten, ja ehdin kehittää jo matkalla rautatieasemalta Yo-kylään ongelman itselleni siitä, että jääkaappi on tyhjä, enkä tiedä mikä olisi lähin auki oleva ruokakauppa, mutta sekin selvisi, kun Taru tuli heti ensimmäisenä kysymään et haluaisinko ottaa sen lounaan jämät :P Siltä oli siis jäänyt jotain kanajuttua yli, ja se oli lähdössä Helsinkiin eikä voinut jättää tota pilaantumaan. Kivaa asua solussa!

Siirsin jo juhannuksen kuvat koneelle (taas huomaa, että osaan asettaa asiat tärkeysjärjestykseen...), ja tässä ne olis, ja vähän jotain selitystäkin niiltä osin kun jotain muistan.


Kaikki alkoi siis ihan sivistyneesti, juotiin kuohuviiniä, syötiin mansikoita ja grissineitä ja pelattiin krokettia.

Mulla on jostain syystä hyviä kuvia vain siitä kun Emma lyö, te muut olitte liian nopeita eikä mun kamera pysynyt mukana!Mää pääsin kerrankin itse grillaamaan, kun isi ei ole ikinä antanut... Tuli sekin lapsuuden trauma sitten hoidettua pois.Jäämurskan saamisesta meinasi tulla pieni ongelma, kun teekkari-Minna oli laittanut tarkoitusta varten veden ihan tavallisessa muovipussissa pakastimeen, mutta onneksi älyttiin, että jääpaloja on ehkä vähän helpompi hakata lihavasaralla murskaksi :PEnsimmäinen (tarkemmin kun muistelen, itse asiassa toinen :S) drinkki! Ihan hienon näköinen, mutta ensi kerralla vois oikeasti olla ihan kiva olla oikeat mittasuhteet ja vähän vähemmän kökkäreistä kookosmaitoa... Ei se kauheasti menoa haitannut, eipä silti!

Tässä vaiheessa mun omat muistikuvat alkaa hieman hämärtyä, en todellakaan tiedä ketä noi kaikkia ihmiset on ja missä vaiheessa ne paikalle pölähti, mutta sen muistan, että me kostettiin trumpettia soittaneille naapureille laulamalla karaokea yön pikkutunneille kovin epävireisesti ja KOVAA!Taisin simahtaa ensimmäisenä, mutta heräsin sit jo neljältä Hannan kainalosta huutelemaan vastauksia jonkun Masson kaverin pitämään tietovisaan. Tiesittekö, että sarvikuonot elää pidempään kuin leijonat? Tai että 15.8. on Marjan päivä? Ja että Ylä-Voltan nykyinen nimi on Burkina Faso ja pääkaupunki Ouagadougou...?Sunnuntai-aamuna, siinä vaiheessa kun viimeiset villahousut vasta kävi nukkumaan, me lähdettiin Hannan ja Emman kanssa juhannuskävelylle Pirkkalaan. Nähtiin sorsia ja löydettiin yksi Siwa joka olisi ollut jopa auki, me vain oltiin noin kolme varttia etuajassa.Mun uudet ihanat kengät!

Loppupäivä otettiin aika rauhallisesti, kirjoitettiin päiväkirjaa puutarhakeinussa, syötiin kakkosaamiaista kun Minnakin heräsi, ja luettiin Demejä ja katsottiin Voicea. Oli kyllä mieleenpainuva juhannus, mutta kannatan sitä, että seuraavalla kerralla järjestetään ne svenska talande bättre folk -bileet, koska "int' kan en suomenruotsalainen ha kaamee kapula"!

Tässä on vielä se mun ihku krokotiilipyyhe :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti