tiistai 20. marraskuuta 2012

My heart is dancin' to a November tune

Marraskuu yllätti tämän bloggaajan pimeällä, tihkusateisella apatiallaan. Lomalta paluuseen meni siis itse loman verran aikaa, kun eihän mulla sinänsä ole mitään aikataulutettua arkea, johon vain pudota takaisin.

Nyt kuitenkin alan taas saada juonesta kiinni, vaikkei pimeä ja tihkusade edelleenkään ole parhaita kavereitani. Aamulla aurinkolamppu päälle ja Aamulehden kaveriksi aamupuuroa ja -teetä. “Valoisan” ajan hyödynnän opiskellen, kolmelta alkaa hämärtää ja sytytän kynttilöitä. Gilmoren tytöt -jakson kaveriksi kahvia ja herkkua. Illalla pimeään ulos virkoamaan (jostain syystä pimeä masentaa vähemmän kuin keskipäivän synkänharmaa “valo”) ja lämpimän suihkun kautta pehmeään petiin lukemaan. Voilà, minulla on rytmi!



Eilen laskin myös, että jouluun ja lomaan (tai siis…) on enää nelisen viikkoa, ja siihen aikaan mahtuu kaikkea kivaa: viikonlopun vanhapiikapippalot vanhempien paljussa, ensi viikon reissu Berliiniin (KIITOS SAS, kun et tehnyt konkurssia!), sitä seuraavan viikon retki pohjoiseen ja sitten Maxime jo tuleekin ja mennään Pietariin <3

Voisin myös virittää jo jouluvalot, kuunnella joululauluja ja juoda glögiä.
Nyt muistankin, miksi ennen jopa ihan pidin marraskuusta…


YLE - Sinun tarinasi from Kennel Helsinki on Vimeo.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti