sunnuntai 19. toukokuuta 2013

Ding dong

Hei taas piiiiiitkästä aikaa! Kiirettä on pitänyt viime viikkoina… Sain vihdoin koneeni takaisin tällä viikolla, mutta ehdin jo jotenkin tottua tähän netittömään elämään, joten blogin päivittäminen on vähän jäänyt. Hektistä menoa riittää vielä vähän aikaa, koska menin sitten kuitenkin saamaan sen yhden työpaikan Brysselistä ja hommat alkaakin jo viikon päästä maanantaina. Tarviiko edes sanoa, että gradu ja muutto EI ole ihan vielä valmiit?

Ensimmäisen paniikin jälkeen oon jo ehtinyt vähän innostuakin tästä kaikesta, erityisesti vierailtuani pääkallopaikalla viime viikolla. Bryssel vaikuttaa sateesta ja pähkähullusta liikenteestä huolimatta aikas sympaattiselta paikalta, ja meidän asunto on aivan ihana! Räpsin jo aika paljon kuvia viime viikolla, mutta haluan ehkä sittenkin odottaa, että kämpässä näyttää enemmän kodilta kuin varastolta ennen kuin esittelen asunnon täällä :)

Musta on kyllä aika huippua päästä pääkaupunkilaiseksi, vaikka vielä ajatus siitä, että asun kaupungissa jossa on miljoona asukasta ja metro, tuntuu jotenkin täysin epätodelliselta. Samoin kuin ajatus siitä, että gradu valmistuisi esim. ikinä… No, pikkuhiljaa!Nyt kuitenkin vähän päivän polttavasta aiheesta, eli tietenkin Euroviisuista <3 Ihan pian pyrähdän tästä koneen äärestä keskustaan ihkaekaan ravintolapäivääni (ja vaviskaa vain, mulla on ollut Brysselin reissusta asti aivan poh-ja-ton nälkä - vatsa selkeästi tottui tiettyyn määrän paistilaardia tihkuvaa ruokaa eikä kotiruoka enää riitä mihinkään!) ja sieltä Euroviisuvalvojaisiin, enkä vaan malta odottaa!!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti