lauantai 21. joulukuuta 2013

Lauantai-illan huumaa

Week in the Life Meme

Rules:
1) You must take between 6 & 8 new photos per day.
2) Your WitL posts must be consecutive, no skipping days.
3) You must post your photos at the end of that day, sometime after the last picture is taken.
4) Each photo must have the time taken beneath and a title, with no other explanation.


Halusin tehdä tämän meemin jo viime kesänä, mutta into lopahti aina viimeistään ekan päivän iltapäivänä, kun huomasin unohtaneeni ottaa kuvia tai kamerasta loppui akku tai en kehdannut ottaa kuvia töissä. Nyt uusi yritys, jonka toivon innostavan mut takaisin bloggailemaan vähän ahkerammin :) 

Ekan päivän innon piikkiin panen myös liiallisen kuvamäärän...


Aamu alkaa tietenkin joulukalenterin raaputuksella! Mummu lähettää tällaisen mulle ja sisaruksilleni joka joulukuuksi, viimeksi tosin voitettiin jotain muistaakseni joskus 90-luvulla. Nyt puuttuis enää kaksi joulupukkia päävoitosta!


Viikon kestänyt horror-flunssa, eli Bryssel-basilli alkaa jo olla talttumaan päin, mutta nautin silti kahvin sijaan aamulla ekaksi hunajavettä. Kera päivän fantasia-annoksen ;)


Lauantaiaamut on meillä lähes poikkeuksetta pyhitetty siivoamiselle, koska viikolla ei vaan jaksa ja ehdi. Kuulostaa tavallaan ankealta, mutta on kuitenkin aika terapeuttista ainakin omasta mielestäni. Joskus jaksetaan vaan raivata rojut paikoilleen, mutta tänään aamulla pesin jopa meidän kylpyammeen ja kaivoin nyrkin kokoisen tukon hiuksia ja limaa viemäristä...


Siististä kodista tulee mulle lauantaifiilis <3


Tässä kohtaa join aamun ekat kahvit ja otin sitten Maunon kanssa pienet päivätorkut. Sohvalla lojuminen kiireettömänä lauantaiaamuna on ehkä parasta mitä tiedän!


Lounaaksi nautittiin erittäin epäkuvauksellista kaalikeittoa Greyn anatomia -jakson kera. Maximekin on innostunut katsomaan Greyn anatomiaa mun kanssa nyt kun katson vanhoja jaksoja uudestaan läpi (oon aikoinaan lopettanut sarjan seuraamisen ehkä jonnekin kolmos-neloskauden vaiheille), mikä on vähän huvittavaa mutta ihan kivaa. Yleensä meidän on tosi vaikea keksiä mitään yhteistä katsottavaa, joskin ensi keväänä tulevia Mad Menin ja Game of Thronesin uusia kausia odotellaan kumpikin lähes yhtä innoissaan!


 Iltapäivällä ryhdistäydyin (VIHDOIN) sen verran, että sain graduni korjauksia vähän eteenpäin. Josko jo ensi tammikuussa olisin maisteri? Ainakin työkaverini on jo lyöneet lukkoon maisterijuhlieni päivämäärän jonnekin helmikuun alkuun. Nice.


Päivän ulkoilun suoritin hyvin varovaisesti parvekkeella, missä viihdyin ehkä noin minuutin. Meidän parvekekukat kuvittelee joulukuun leudon ja aurinkoisen (!) sään hämmentäminä, että on kevät. Täytyy varmaan ainakin narsissit peitellä kunnolla, jos ja kun joskus alkuvuodesta tulee vielä oikeasti kylmä...


Illallisen tarjosi naapurin sushi-ravintola, josta saadaan varmaan pian jotain kantisalennuksia. Sen verran usein laiskuuden iskiessä tilataan sieltä iltapalaa...

Näihin kuviin ja näihin tunnelmiin päätän tänään. Taidan jättää Maximen katsomaan yksin leffaa ja painua nukkumaan, sen verran särkyisä olo on edelleen. Kova meno on Brysselissä tänä vuoden pimeimpänä lauantaina!

***

Toivottavasti jaksan viedä tämän haasteen ihan loppuun asti. Sen jo tiedän, etten joka päivä pysty panemaan kuvia samana iltana (esim. maanantaina lähdetään suoraan töiden jälkeen ajamaan kohti Grenoblea, missä todennäköisesti ollaan perillä vasta puolenyön paremmalla puolen), mutta yritetään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti