sunnuntai 22. joulukuuta 2013

Söndag i sängen

Week in the Life Meme

Rules:
1) You must take between 6 & 8 new photos per day.
2) Your WitL posts must be consecutive, no skipping days.
3) You must post your photos at the end of that day, sometime after the last picture is taken.
4) Each photo must have the time taken beneath and a title, with no other explanation.
 "Rise and shine", huutaa Mauno yhdeksältä sunnuntaina (sentään vasta yhdeksältä!). Vai ehkä sittenkin: "Kanaa soosissa ja sassiin!" Veikkaan ehkä sittenkin jälkimmäistä... Yöllä heräsin puoli kahdelta kummaan piipitykseen, joka loppujen lopuksi tuli radiosta, minkä jälkeen valvoin aika kauan miettien, onkohan nyt ydinonnettomuus, vai miksi radioparka sekosi. Sitten valvoin ihan vaan kun kurkku oli niin sairaan kipeä.
Osittain huonosti nukutun yön ja uudestaan kipeytyneen olon takia gradun korjaus sujui aamupäivällä suunnilleen näin iloisissa merkeissä. Sain sentään jotain tehtyäkin, kunnes Maxime palasi ruokakaupasta...
 ...mukanaan kokelma uusia veitsiä. Luulin että se meni ostamaan meille ruokaa.
 No, oli se sentään ostanut etanoita. Ja ostereita. Nam nam. Meitsi söi sen kaalikeiton jämät ja paahtoleipää sillä välin kun ranskis herkutteli ja haaveili ensi viikon joululounaasta.
Iltapäivällä datailtiiin kumpikin tylsästi omalla koneellamme. Maxime katsoi Hitler-dokumenttia ja hyssytteli vähän väliä mun yskimistäni. Mä pelasin vähän pasianssia, lueskelin blogeja ja otin päikkärit. Olisin oikeastaan voinut käyttää tämän päivän merkintään eilisen valokuvia muuntelematta totuutta miltään osin...

Pimeän laskeuduttua Maxime päätti  lähteä lenkille. Ekat pisarat rapsahti ruutuun noin heti oven sulkeuduttua, ja mä onnittelin itseäni päätöksestä jäädä kotiin pakkaamaan huomenna alkavaa lomaa varten. Käytin tosin aika huomattavan osan ajasta yrittäen saada tarkkaa kuvaa innokkaasta apuristani (ilman mainittavaa menestystä, kuten näkyy).
 
Kahdeksan maissa ulostauduin ekaa kertaa koko viikonloppuna, ja otimme suunnan kohti mun työpaikkaa (missäs muuallakaan sitä voisi haluta viikonloppuna hengailla).
Suuntana oli tietenkin sauna, jossa tosin viihdyin räkäisyydestäni johtuen noin viisi minuuttia... Kuva vilvoittelualueelta. Jos olen kirjoitellut jotain sekavaa, se johtuu vain saunaoluestani, joka humpsahti flunssan pehmentämään päähän vähän turhan vauhdikkaasti...

Huomenna toivottavasti tapahtuu jo jotain vähän jännempää, kun teen paluun töihin ja iltapäivällä lomamobiilimme starttaa kohti Ranskaa!
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti