torstai 18. joulukuuta 2014

Tule jo, loma!

Vähän vajaa 23 tuntia lennon lähtöön, ja meillähän on tietenkin edelleen matkalaukut levällään eteisessä ja asunto lomakuntoon raivaamatta. Kissan kamoineen hoitelin sentään valmiiksi lomaa varten, mutta josko sinne Suomeen tarvisi muutakin mukaan kuin tuliaissuklaita ja -olutta?

Töissä saatiin melko täyslaidallinen "jouluyllätyksiä", ja kauhulla jo odottelen lomalta paluuta. Erään (kylläkin iloisen) sattumuksen seurauksena kaikki muutenkin sekavat kuviot heittivät häränpyllyä ja yhtäkkiä epätietoisimmassa ja huonoimmassa asemassa olenkin minä. En voi, enkä halua mennä yksityiskohtiin näin julkisella areenalla, mutta sanonpa vaan että korvista nousi tänään aika moneen kertaan savu. Mutta ONNEKSI huomenna alkaa loma. Tuleepa kerrankin tarpeeseen!

Maxime osasi lukea tilannetta ja se avasi tälle stressi-erkille pakkailuoluen. Taidan siis siemaista sen tuosta loppuun ja mennä jatkamaan laukun täyttämistä! Kissahan siellä toki jo on (joo, en todellakaan ota sitä mukaan), samoin kuin noin kolme kiloa belgialaista suklaata :) Äiti piristi raportoimalla, että Tampereella on lunta, jee! Talvi ja joulu ja Tallinnan risteily ja kaikki ihanat ihmiset, täältä tullaan!

2 kommenttia:

 1. Kuulostaa mukavalta nuo "jouluyllätykset". Itsellä vähän sama fiilis töissä, ja tuntuu, että enemmistö lomalle jäävistä laittoi läksiäisiksi kaikille jonkun vittuilu-pahanmielen-viestin... ja jäivät tietty lomalle jo perjantaina, joten minä täällä yksin lueskelen käynnissäolevan yksiköiden välisen sodan tuotoksia tänään ja mietin, että hauskaa joulua vain itse kullekin.

  Mutta onneksi mullakin nyt enää 20 tuntia lähtöön.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei, tosi mälsää että tämä on yleinenkin trendi! Mun pomolla varsinkin on hauska tapa lähettää kaikki ikävät uutiset tiedoksi perjantaina klo 16.58 ja lähteä sitten ite kiireesti viikonlopun (tai mieluiten loman) viettoon... Oon sentään viikossa jo ehtinyt heittää pois kaik murheet, toivottavasti sullakin on helpottanut. :)

   Poista