torstai 2. marraskuuta 2006

Marraskuu!

Lempikuukauteni alkoi, ja talvi on täällä, ainakin toistaiseksi.
Tänään oli kylmä kuin mikä (Turun mittakaavassa:), kuivaa ja tuulista. Päivällä hassun vaaleansinertävää valoa ja nyt illalla jouluinen tunnelma, varsinkin kun söin Fazerin sinistä pitkästä aikaa. Ulos oli kiva mennä, kun sai pynttäytyä kaikkiin mahdollisiin talvitamineisiin, kietoutua paksuun kaulahuiviin ja laittaa Sverige-pipon päähän.

Koulussakin menee hyvin, saan kiitosta, joskin se usein tuntuu ansaitsemattomalta... Jonkinlainen syysväsymys kuitenkin nostaa päätään, tai en tiedä mikä lie on, ei välttämättä liity vuodenaikaan lainkaan. Väsyttää, mutta en osaa nukkua, mikään ei innosta erityisemmin, ruoka ei maistu, tuntuu kuin olisin eristyksissä kaikista eikä mitään tapahdu.
Lisäksi tuntuu kuin tukahduttaisin vähäisetkin ihmissuhteeni ripustautumalla ja vaatimalla liikaa. Ihan-sama-en-jaksa-nyt-ajatella...

Äh, ihan tyhmää ja epäreilua valittaa täällä, melkein tekisi mieli ottaa tuo pois. Ei mulla OIKEASTI mene huonosti, jostain syystä vain aina löydän asioista ensimmäisenä negatiiviset puolet. Kerjään sääliä, säälittävää.

Lyhyen laskutoimituksen jälkeen:

18 päivää jäljellä 18-vuotiaana
6 viikkoa ja 2 päivää Amerikkaan
7 viikkoa ja 3 päivää jouluun

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti