perjantai 3. marraskuuta 2006

Top-4

Innostuin tänään noista top 4 -listoista, joten tässä tälle päivälle:

4. Herään seitsemältä ja olo on jokseenkin nuijittu. Tarun poikaystävällä on ilmeisesti krooninen vatsatauti, joka valvotti minuakin viime yönä. Melko tyypillistä, juuri kun vihdoin saisin unen päästä kiinni parin huonosti nukutun yön jälkeen joudunkin valvomaan ja tunkemaan sormia rystysiä myöten korviin etten kuulisi kakostelemista vessan puolelta... Pieni säälin poikanen nosti päätään, kun joskus puolenyön tuolla puolen kömmin vessaan ja poikaparka nukkui pikkuvessan lattialla ainoastaan pyyhe alustanaan. Tunteeni kuitenkin viilenivät huomattavasti vähän myöhemmin, kun huuto-oksennus jatkoi, ja jouduin huudattamaan Kentiä täysillä korvalapuissa, vaikka olisi nukuttanut niin pirusti.

3. Palikat meidän italian ryhmässä. Hermostuttaa, kun me junnataan paikallaan, koska JOTKUT kysyvät joka tunti samat asiat ja tivaavat opettajalta jokaista pikkuasiaa tyyliin "Voitaisko vielä käydä ne epämääräiset artikkelit läpi?" Teki mieli nousta karjumaan: KATSO KIRJASTA#%&%(&#!!! Ei voi olla niin vaikeaa sisälukutaitoisena (oletettavasti...) tarkistaa kirjan tiivistelmästä tai muistiinpanoista, että epämääräiset artikkelit ovat un, uno ja una! Jos et ollut silloin paikalla kun niitä käytiin läpi niin tant pis! Ei koko ryhmän tarvitse siitä kärsiä.
Olen ehkä vähän ärtyisä tänään, mutta sälytän syyn siitä viime yön ja Tarun poikaystävän niskoille. Jos lemmikit soluasunnoissa on kielletty, niin eikö poikaystävätkin voisi? Paljon harmittomampi jokin kissa olisi.

2. Palaan kotiin nääntyneenä. Videoiden kello näyttää kahdeksaa ja tuijotan sitä epäuskoisena muutaman hetken ennen kuin tajuan, että se on edelleen kesäajassa (musta riippumattomista syistä, eli siksi että videot on rikki enkä saa valikkoa telkkariruutuun eli en voi muuttaa aikaa...). Lusmusin stemmoista, mutta kotona pyykit odottavat ripustamistaan, huone on taas kuin parempienkin bileiden jäljiltä, pitäisi pakata ja jääkaapista löytyy kaksi kananmunaa ja margariinia... *syvä huokaus*

1. Sitten muistan jotain: VIIKONLOPPU!!! Se alkoi tasan nyt jeeeee!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti