torstai 29. lokakuuta 2009

La dolce vita

Mun tee on jo ihan kylmää ja oon istunut täs kahvilas pari tuntia surffaamas, eli en enää kehtaa olla kauaa. Ja oikeasti olis nälkäkin ja parin tunnin päästä on partiokokous, mut kirjoitan silti, ihan ihan lyhyesti. Niinku aina.

Olin perjantaina tutustumassa lippukunnan muihin johtajiin, ja olivat kaikki kivan tuntuista porukkaa. Systeemi on täällä aika erilainen, paljon aikuisvetoisempi, eikä kokouksiakaan ole yhtä usein kuin Suomessa, mutta tavallaan ihan hyvä. Ei sitten tarvitse potea huonoa omaatuntoa kun ei ihan jokaviikkoiseen toimintaan kuitenkaan pysty sitoutumaan. Tänään näen jeannette-johtajat Albanen ja Chloén ja suunnitellaan ilmeisesti tulevia kokouksia.

Lauantaiaamuna starttasimme sitten kohti Italiaa. Taloudellisista syistä hitaampaa reittiä vuoriston kautta (sen sijaan että oltaisiin valittu nopeampi moottoritie ja huiman kalliit tietullimaksut), ja olen iloinen tästä valinnasta: maisemat oli MAHTAVAT. Kuvia on facebookissa, nyt ei hermo kestä latailla tänne... Yövyttiin Maximen italialaisen kaverin Annalisan ja sen kämppiksen Robertan asunnossa, ja kulutettiin pari päivää käytännössä harhailemalla ympäri kaupunkia, syömällä hyvää italialaista ruokaa ja nauttimalla kesäisestä säästä. Vaikka Torinoon on täältä matkaa vain parisensataa kilometriä, sää muuttui matkan aikana syksystä talven kautta kesään. Ihanaa :) Tarkoitus oli myös vierailla elokuvamuseossa, mutta jono oli liian jäätävä ja päädyttiin menemään viereiseen elokuvateatteriin katsomaan alkuperäiskielellä olevaa näytöstä. Se oli ihan järkkyä, pahinta Kinokopla-kamaa. Maxime nukahti ja mullakaan ei ole kovin paljon käsitystä elokuvan juonesta (jos siinä sellaista oli).

Kaiken kaikkiaan oli oikein kiva loma, mutta nyt ensinnäkin väsyttää, lisäksi oon ihan eksyksissä Grenoblessa ja kaiken huipuksi elimistö tuntuu kaipaavaan puhdistuskuuria kaikkien niiden aperitivo italianojen jälkeen...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti