maanantai 14. kesäkuuta 2010

Frankfurt

Ensimmäinen kokonainen päivä Frankfurtissa takana. Olo on edelleen epätodellinen, aamulla kieltäydyin hetken uskomasta ettei eilinen ollutkaan unta. Yritin nukahtaa uudestaan, ihan kun voisin oikeasti herätä seuraavaksi jostain muualta... Lopulta oli pakko uskoa ja nousta. Ja yrittää selvitä päivästä.

Ei nyt sillä että täällä olisi niin kamalaa, oikeastaan päinvastoin. Vuokraemäntä on tosi ystävällinen ja puhua pälättää innoissaan aina mut nähdessään vaikka sekoittaakin englantiin aika paljon saksaa huomaamattaan, asunto on iso ja mukava, kellarikerroksessa mikä olisi varmaan ihan mukavaa jos ulkona nautittaisiin luvatuista helteistä (tällä hetkellä lämmintä on näppituntumalla ehkä +18, yyyyyyyyh) ja mulla on NETTI! Tai no, sekin on Reginan, eli vuokraemännän, mutta saan siitä vapaasti nauttia, mikä sentään helpottaa yksinäistä oloa. Puhuin aamulla Maximen kanssa skypessä varmaan tunnin, ja se etsi samalla edullisia lentoja tänne.

En muista että koskaan olisin tuntenut oloani yhtä eristyneeksi muusta maailmasta. Silloinkin, kun mun perhe lähti Amerikkaan ja asuin yksin Turussa ennen yliopiston alkua ja uusia kavereita, tunsin sentään paljonkin ihmisiä jotka asuivat samassa maassa mun kanssani! Ihan kivaa siis päästä huomenna töihin...

Kiertelin tänään iltapäivällä Frankfurtin keskustaa (jonne täältä lähiöstä ajaa puolessa tunnissa bussilla ja lähijunalla), ja löysin jo paljon kivoja kahviloita, kiinnostavan näköisiä museoita ja erityisesti kovassa piknik-käytössä olevan jokirannan :) Onneksi jo kahden viikon päästä tulee ensimmäinen vierailija, yksin on kuitenkin niin tylsää hengailla kaupungilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti