maanantai 12. heinäkuuta 2010

Itku pitkästä ilosta

Tähän asti kaikki on mennyt aika sutjakasti. Aluksi vähän itkeskelin ikävääni Ranskaan ja Suomeen ja kavereiden ja perheen ja Maximen luo, mutta päätettyäni löytää kavereita ja tekemistä onnistuin kuluttamaan kolme-neljä ekaa viikkoa yhdessä vilauksessa. Oon yrittänyt hyödyntää täällä oloni mahdollisimman tehokkaasti, nähdä ja tehdä kaiken. Mikä ei tietenkään oo mahdollista...

Tänään tuli itku, kun olin puhunut äitin kanssa skypessä - se kokkaili uusia perunoita ja mieleen tuli kaikki ihanat kevyet kesälounaat meidän terassilla. Kaikki oli niin kotoisan ja kesäisen näköistä: auringonläikässä rotjottava koira, sisko yörellestämisestä turvonneine silmineen, äiti ruskettuneena... Lisäksi jouduin pyytään äitiltä rahaa, koska omat on aika lailla finaalissa, ja se otti luonnon päälle. En oo koskaan aiemmin joutunut tähän tilanteeseen, ja nytkin lähinnä siksi että eka palkkapäivä tulee kivasti vasta viiden ekan työviikon jälkeen, eli tavallaan ei tämä nyt niin kamalan noloa ole, mutta silti... Anna on iso tyttö, Anna osaa ite - niin kuin kotivideolla joskus kaksvuotiaana uhoan.

Väänsin siis lopulta nolosti itkua Maximen kainalossa junassa matkalla keskustaan. Tuntui että kaikki kaatuu päälle, vaikka sitten kun selitin asiani, ei ne mun huolet niin kummilta enää kuulostaneetkaan. Kauhea koti-ikävä vaan. Hassua miten Ranskassa yhdeksän kuukautta oli melkein liian lyhyt aika ja täällä taas kaksi kuukautta tuntuu ylivoimaisen pitkältä...Tähän loppuun laittaisin niitä jo pitkään lupaamiani kuvia, mutta mun koneella on joku vamma eikä se lataa kuvia lainkaan... Ehkä ensi kerralla. Plääh.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti