maanantai 26. heinäkuuta 2010

Neljätoista ja puol työpäivää jäljellä!

Kumman syksyinen olo. Tällain heinäkuuksi siis... Ulkona sataa (säätiedotuksen mukaan ainakin torstaihin saakka), ja tekisi mieli puuhata. Syksy on vaan ihan ensteks paras vuodenaika, saan jotain ihmeellisiä energiapiikkejä ja kaikkia (muka)mahtavia ideoita. Tekee mieli ilmoittautua kaikille kursseille, yo-liikuntaa ja kielikeskusta myöten, mennä melomaan ja bingoon, opetella neulomaan ja leipomaan juustokakkua, tai sitten myös ihan vaan röhnöttää kotona hyvässä seurassa, telkkarin ja kynttilöiden äärellä viltin sisällä. Tätä viimeksi mainittua tuli harrastettua koko viikonloppu - ilman seuraa ja kynttiöitä tosin... Olin ihan umpiväsynyt, ja vaikka lauantaina lähdinkin eka kaupunkiin muka jotain kirppareita kiertään, jo numero kakkonen masensi mut kauppoja kaks kertaa kalliimmilla hinnoilla, joten palasin kotiin tuijottamaan leffoja ja tv5:in laatuohjelmaa kiisselikattilallisen ja viltin kanssa. Oli parasta ikinä!

Vasta eilen illalla, kahden koomapäivän jälkeen aloin tuntea jotain elonmerkkejä itsessäni, ja vietettyäni pari tuntia monsieur'n kanssa skypessä korjaten sen työhakemuskirjettä ja kääntäen Lumenen työnhakusivua ranskaksi, uskaltauduin vihdoin ulos. Ihanan raikas ilma ja metsässä täydellinen hiljaisuus. Suomesta ehdin Ranskassa kaipaamaan saunan lisäksi metsää. Ylipäätään sitä että luonto puhtaine järvineen on kaikkien tavoitettavissa, ei tarvi maksaa uimarannalle tai lenkkipoluille pääsymaksua. Kävelin mummovauhtia metsäpoluilla ja lepuutin silmiäni kaikessa vihreässä. Vaikka koti-ikävä edelleen myllertää, tuli ainakin hetkeksi ihanan rauhallinen ja seesteinen olo.

Eikä enää ole pitkä aika kotiin! 20. päivä elokuuta palaan Pirkkalan lentokentälle, josta seikkailu silloin vajaa vuosi sitten alkoi :)

En oo muuten vielä hehkuttanut täällä : mulla on kämppis ja meillä on jopa kämppä!!! Anna on hoitanut kaiken mallikkaasti, mun tehtäväni on ollut lähinnä antaa suostumukseni facebookin välityksellä. Tutkailin googlen kartalta tulevan asumuksemme sijaintia ja totesin päätyneeni noin 200 m päähän edellisestä Turun kämpästä.  Löytää sit ainakin öiseenkin aikaan kotiin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti