tiistai 27. syyskuuta 2011

Maanantai

Jee, hotelli (!!!) Annecyyn on varattu, ja säätiedotuskin lupaa +27 astetta ja aurinkoista (*koputtaa puuta*). Viimeisiä kesäisiä päiviä taidetaan tosin viedä. Melkein jo odotan sitä, kun saa vetää villapaidan ja takin päälle ja lämpimät talvikengät jalkaan. Takki pitäisi sinänsä hankkia, samoin jotkin ihanat karvavuoratut talvikengät. Ja en kyllä tiedä, millä ihmeellä saisin sekä ulkoilutakkini että paksun talvitakkini tulemaan äiskän ja iskän mukana tänne, kun ne olisi sille lupailemalleen vierailulle tulossa… Ihan kuin olisin juuri äsken pakkaillut tavaroitani ja ollut sitä mieltä, ettei tällaisista vielä kannata stressata kun talveen ja kylmään on niiiiiiiiin pitkä aika vielä.

Tämä viikonloppu oli ihana! Olin monsieur’n luona maalla ja siellä olikin kivaa, eikä normitylsää. Se on nyt muuttanut uuteen kimppakämppäänsä, joka on kokonainen omkotitalo! Kämppikset oli koko viikonlopun kätevästi poissa, joten voitiin leikkiä kotia kaksistaan :) Siellä oli tiskikone ja oikeita viinilaseja, ahhhh. Laitettiin kaikkea hyvää ruokaa ja syötiin takapihan patiolla, katsottiin rugbya, kierreltiin vähän kauppoja ja sisustettiin Maximen huonetta. Parasta, erityisesti kun oli lämmintä ja aurinkoista <3

Tänään on sitten lähtenyt viikko vähän tahmeasti käyntiin… Tai oon vain lähinnä niin väsynyt, että melkein putoan tuoliltani. Eilen missasin junan minuutilla (kiitos Dijonin ratikkatyömaa ja sekavat kiertotiet!) ja odottelin seuraavaa melkein kolme tuntia, eli olin kotona vasta yhden maissa yöllä. Nyt ei ihan jaksais. Meillä oli koko firman yhteinen kokous, jossa kaikkien uusien (kuten mun) piti esitellä itsensä ja sitten kuunneltiin höpinää budjeteista ja tilastoista (ja tässä kohtaa luomet alkoi painaa kumman paljon) ja sitten JEEE syötiin pitsaa!

Illan ohjelmassa (heti kun puoli seiskalta kotiudun töistä) on imuroida, tiskata, rynnätä vesijumppaan, rynnätä märkänä ja punanaamaisena ruokakauppaan, laittaa ruokaa, siivota huone ja katsoa seuraava käännettävä dokumentti. Ja etsiä Magnuksen lempilelu, jonka se on hukannut viikonloppuna, ja leikkiä vähän herran kanssa <3<3<3<3 Ja tässä kohtaa kello on kaiketi taas sen yksi ja huomenna kaikki alkaa uudelleen alusta.

Enää neljä päivää viikonloppuun!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti