torstai 8. syyskuuta 2011

Ötökkäjuttuja

Vainoharha iskee… Tänään oon imuroinut ja pessyt koko asunnon lattiasta kattoon, pakastanut vuodevaatteita, tyhjiöimuroinut erinäisiä kodintekstiilejä semmoisissa tv-shop-muovipussukoissa ja ruiskutellut kirppujen torjunta-ainetta kaikkialle. Ostin sitä ison pullon, eikä enää oo paljon jäljellä.
Eilisellä eläinlääkärillä taivasteltiin nimittäin paitsi herran kokoa (Mon dieu, onko se oikeasti vain kolme kuukautta? Tollainen mötkäle…) myös turkista löytynyttä kirpunkakkaa. Mon dieu, täällä on yksi kuollut…!

Magnus sai sitten torjunta-aineen niskaan, ja bussilla matkustamisen ja pelottavan bokserin aiheuttaman järkytyksen sekä rokotusten yhteisvaikutuksesta se nukkua möllötti loppuillan sohvannurkassa ja hoiperteli vain välillä määkäisemään mulle. Ilmeisesti ilmoittaakseen, että kurjaa on. (en oikein vielä puhu kissaa, enimmäkseen sen moukuminen tuntuu vain sellaiselta seurustelulta…)

Kotona alkoi siis raivokas imurointirumba ja tänään myös tuolla ruiskupullolla pääsin suihkimaan koko asunnon. Nyt väsyttää…

Jos kellään on kokemuksia tai vinkkejä kirppuasioissa niin kiitollisuudella otan vastaan. En halua nähdä täällä enää yhtään minivipeltäjää! Kylppärin karvainen jättihämähäkki saa riittää!


Mun vauva <3 Hehe, musta on tulossa hullu kissanainen jolla ei oo muuta elämää kuin kissansa…!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti