lauantai 18. helmikuuta 2012

Breaking news

On aika hiljaa kiittää ja kättä puristaa,
nyt meidät yhteen liittää vain muistojemme maa.
Jää jälki sydämiimme, jälki unelmiin,
teille laulamme nyt näkemiin…

***

Tämä biisi on soinut viime aikoina päässä paljon. Lähtö on edessä, Grenoblesta ja vakituisesta työstä ja kaverien luota. Taas.

Eilen tärisin jännityksestä pomon toimistossa, kun kerroin että lähden. Ihan hyvin se meni, eikä se vaikuttanut erityisen harmistuneelta (mistä tämä johtuu?), vaikka joutuukin taas metsästämään uutta suomalaista kissojen ja koirien kanssa mun tilalle.

Työkaverit sen sijaan sanoivat, etten saa lähteä. Yksi lupasi tapella Maximen kanssa, että mä saan jäädä. Siitä tulin hyvälle mielelle (varsinkin kun tiedän ettei ne oikeasti aio lyödä Maximea - tai tulla kaikki meille yhtä aikaa kylään). Musta tykätään täällä <3

Harmittavaa on jättää ihanaiset ystävät ja työkaverit, ihana rakas Grenoble tuttuine vuorineen, ja tutuksi käynyt keskusta kahviloineen toreineen ravintoloineen… Mulle tulee (taas) ikävä.

Kivaa on kuitenkin tehdä vain yhtä työtä, muuttaa mösjöön luokse leikkimään kotia kisun kanssa, ottaa rennosti, jännittää jotain mikä ehkä tapahtuu kesällä ja ehkä ei. Siitä lisää tuonnempana.

Sitä se on, elämää. C’est la vie!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti