maanantai 27. heinäkuuta 2015

Start spreading the news

Neljä työviikkoa jäljellä, ja nyt kun kielitestit on selvitetty ja sähköpostikin tuntuu menneen rikki (alle kymmenen viestiä tänään, mitä on tämä hulluus?), mulla olisi aikaa panikoida suunnitella kesälomaa. Menin aamulla karmeasta sateesta ja hyytävästä tuulesta huolimatta superhyvällä tuulella töihin, suorastaan puhkuen intoa ja suunnitelmia uudelle viikolle.

Kaikki meni ihan kivasti siihen asti, kun sain to do -listan laadittua ja päivän hesarin selattua. Sitten puhti loppui, enkä osannut päättää, mihin sitä seuraavaksi tarttuisi. Miten pohjattoman laiska ihminen voikaan olla? Viime perjantaina naureskelin työkavereille, joilla oli lomallelähtöhepuli ja loppuromahdus, kun kaikki piti saada valmiiksi yhdessä päivässä. Onnittelin itseäni päätöksestä jäädä lomalle myöhemmin kuin muut. Mutta aina käy sama juttu: sitten kun ei enää ole kiire, en saa _mitään_ tehtyä. Nämä päivät ovat juuri niitä, joiden jälkeen olen umpiväsynyt ja apaattinen, vaikken ole tehnyt juuri mitään muuta kuin roikkunut netissä.

Selasin vähän laiskanpuoleisesti airbnb-kämppiä New Yorkissa, mutta en kyennyt päättämään yhtään mitään. Vaihtoehtoja on ihan liikaa! Mennäänkö vegaanihippien kommuuniin, sisällä polttelevien taiteilijoiden olkkariin puumajaan vai poikamiesboksiin sisustettuun "metsähuoneeseen"? Brooklyniin vai Queensiin (Manhattanilla kämpät olivat aivan järkyttävän hintaisia, tai sitten maksaisimme satasen yössä sohvamajoituksessa olkkarissa)? Ja riittääkö viisi päivää, vai pitäisikö tulla takaisin Kanadasta jo vähän aiemmin...? Aaaahhh, päätöksiä, päätöksiä.

Otan kaikki vinkit sekä New Yorkiin että Kanadaan (akselilla Montréal, Québec ja Prinssi Edwardin saari) ilolla vastaan! Tällä hetkellä meillä on ajatuksena lähteä suoraan New Yorkista bussilla Montréaliin, vuokrata siellä auto ja lähteä ajelemaan kohti itärannikkoa. Pysähdellä luonnonpuistoihin vaeltamaan ja rannikkokaupunkeihin syömään hummeria, sekä tietenkin lopuksi vierailla Prinssi Edwardin saarella Vihervaaran Annaa moikkaamassa. Tämän jälkeen paluu (Montréalin kautta) New Yorkiin ja siellä 5-6 päivää kaupunkia tutkien. 

KÄÄKS, enää 26 päivää reissuun!

 
Mauno tiesi heti aamusta, että tästä päivästä ei tule lasta eikä mitään muutakaan...

  
  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti