lauantai 2. joulukuuta 2006

Ihkutus Top 4

1. Heräsin tänään pitkästä aikaa ilman herätyskelloa. (Jos ei lasketa viime sunnuntaita, eikä sitä voi laskea, koska ei kukaan normaali ihminen herää puoli KUUSI ilman mitään syytä...) Aamu oli muutenkin ihanan rauhallinen, ja ehdin keittää puuroa:}}}.

2. Ensimmäinen joulukuuta! Sain avata kaikki kolme joulukalenteriani (nyt illalla posti toi vielä neljännen, ihan sairaan hienon Mauri Kunnaksen kalenterin). Ihmettelen vain kovasti, mihin marraskuu katosi. Se aivan hurahti ohi... Kuulen korvissani formulaääniä, kun yritän muistella viime viikkoja.

3. Ylipaljon kuorolaulua tälle päivälle: ensin (altto)stemmat, joissa oli jostain syystä enemmän sopraanoja kuin alttoja paikalla:SSS ja heti perään parin tunnin Bach-sessio Kauppiksen uumenissa. Alan tuntea osaavani, vaikken silti ihan oikein laulakaan. Mutta ei se mitään, mää oon joka tapauksessa eturivissä, ja eturivin tehtävänä on hymyillä nätisti sillä välin kun muut hoitaa laulamisen. Pointti taisi olla kuitenkin se, että laulaminen saa mut tätä nykyä kaikista tehokkaimmin hyvälle tuulelle. Ja huomenna Maarianhaminaan!!!

4. Eilisiltainen elokuva. Nauroin mahani kipeäksi melkein tyhjässä salissa (karkeillakin saattoi olla jotain vaikutusta, sekä mahakipuun että hilpeyteen). Aivan sairaan hauska, mutta ei silti turhanpäiväinen elokuva. "Sarkasmi on luusereiden tapa yrittää mustamaalata onnistujia..." Nauroin itsekseni vielä kotimatkallakin ja illalla sängyssä. Ai niin, olin siis katsomassa Little Miss Sunshinea.

Aaaaakh. Kaikkea muutakin mukavaa on tapahtunut, ei vaan mahtunut top-4:n... Äiti esimerkiksi soitti, ja vaikutti ainakin ihan pirteältä. Innostaa taas Amerikan matkakin, siellä on kuulemma parikymmentä astetta lämmintä ja pääsen leipomaan Suomi-seuran rouvien kanssa karjalanpiirakoita:SSS. Joulu ei kylläkään tunnu mitenkään kovin ajankohtaiselta, mutta eipä sen oikeastaan niin ole väliksikään. Turku ei todellakaan ole mun joulukaupunkini. Onhan täällä aika ajoin ihan nättiä, ja Tuomiokirkon joulukuusi (joka on ihan by-the-way peräisin Hirvensalosta;D) on Suomen suurin ja paras, mutta silti... Palataan asiaan joskus tammikuun puolella, kun täällä toivottavasti on lunta ja mää todennäköisesti auon joululahjojani. Mummu lähetti tänään ihan sairaan megapaketin kamaa Amerikkaan vietäväksi, joten musta alkaa tuntua, ettei mun matkalaukkuun oikein muuta mahdukaan. Jätän siis omat lahjani suosiolla tänne, mitä niitä suotta eestaas rahtaamaan.

ENÄÄ:
Vaivaiset 7 koulupäivää jäljellä
15 päivää Amerikkaaaaaaan!
22 päivää jouluun (ja huomasin et mun laskuri fuskaa jostain, kun nyt kaiketi pitäisi olla 23 päivää jäljellä, tai en tiä ihan sama:SSS)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti