torstai 6. joulukuuta 2007

Onnea, Suomi!

Huomenna, kaikista hienoista suunnitelmistani huolimatta, mitä todennäköisimmin jumiudun sänkyyni telkkaria tuijottamaan heti kun vain saan silmät auki... Ensin sieltä tulee Tuntematon sotilas, sit iltapäiväl Framför främsta linjen ja lopuksi vielä (sokerina pohjalla <3) Nemoa etsimässä, näistä mitään en siis tietääkseni ole vielä nähnyt, ainakaan kokonaan - shame on me! Paitsi kun asiaa tarkemmin ajattelen, niin me kyllä taidettiin katsoa Tuntematon joskus koulus, mutta se on silti eri asia kuin katsoa se itsenäisyyspäivänä.

Olin siis suunnitellut että voisin siivota, lukea tenttiin, kirjoittaa portfoliota ja ehkä jopa leipoa pipareita. Saa nyt nähdä mitä saan aikaan. (Sinänsä ihan hyvä, että unohdin ilmoittautua siihen unkarin maa-tietouden tenttiin ja päätin sitten jättää sen ensi vuoden ensimmäiseen laitostenttiin... Vain yksi tentti perjantaille.) Tänään illalla on Klubin avajaiset (jipii!) ja olisi ehkä aika taas saada riekkua koko yö kaupungilla ja herätä silmät rähämäisinä ihan liian aikaisin :SSS Enoo vielä koskaan antanut itseni viettää kunnon darra-päivää, ja nyt mietin että oonko hieman idiootti, jos päätän tehdä sen päivää ennen aika sairaan tärkeää tenttiä ja muutenkin kaikista pahimpaan kiireaikaan, kun pitäisi saada joululahjat ostettua, koulutyöt tehtyä ja kämppä (vihdoin...) siivottua niin että tänne viitsii palata sit loppiaisen jälkeen.

Mutta oikeastaan, kaikki noista jutuista joita päätin tehdä voin jättää viikonlopulle (paitsi tietenkin tenttiinlukemisen, kun tentti on tosiaan perjantaiaamuna klo 8.30)... Täytyyhän mun saada ottaa ilo irti ensimmäisestä täysin velvollisuudettomasta itsenäisyyspäivästäni! Ei ainoatakaan sankarihautaa, ei palelemista liian ohuissa sukkahousuissa kun jostain syystä virallisten paksut mustat sukkikset AINA hukkuu juuri 5. päivä joulukuuta, eikä yhtään pakollista puurotarjoilua...

kaks viikkoo Amerikkaan, tasan-pil! (Ei ehkä kovin isänmaallinen lopetus :D)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti