perjantai 5. marraskuuta 2010

Marraskuu

Päässä soi Miljoonasateen Marraskuu. "...etkö tiedä, voi yksinäisen miehen viedä marraskuuuuu..." Ulkona on niin luotaantyöntävän pimeää suurimman osan vuorokautta, hyh. Tahtoisin vaipua talvihorrokseen, pysytellä sisällä ja puuhata pieniä juttuja - kutoa lisää, lukea yöpöydän virkaa tekevällä pahvilaatikolla lojuva romaani- ja aikakauslehtipino läpi, katsoa hyviä sarjoja ja elokuvia, laittaa hyvää ruokaa...


Tämmöisen näpersin kokoon loman aikana. Olen erityisen ylpeä tupsusta. Ja siitä että osasin, vaikken ole kutonut mitään varmaan kymmeneen vuoteen!


Valitettavasti vain loman jälkeen alkaa aina arki. Tiistaina olin aika lähellä itkua illalla seitsemän aikaan kun olin vihdoin kotiutunut yliopistolta ja yritin yhtäaikaa laittaa ruokaa, pelastaa mitä pelastettavissa oli matkalaukkuun vuotaneen kasvovoidepurkin jäljiltä, järjestää kämppää sen verran siistiksi että pystyisin lukemaan tenttiin ja mietin vielä että miksi olen taas järjestänyt itseni tilanteeseen, jossa joudun marraskuun märässä ja pimeässä yöpymään viikonlopun ulkona. Onneksi löysin kuitenkin laukusta Ranskasta ostetun valosarjan (en suostu kutsumaan niitä jouluvaloiksi, koska aion pitää valojani ikkunassa tasan niin kauan kuin tätä pimeää kautta kestää). Tunnelma kohosi huomattavasti.

Jouluun on enää seitsemän viikkoa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti