tiistai 30. marraskuuta 2010

Toiveita

Rakas joulupukki, tänä jouluna haluaisin lahjaksi jännittävän, toiminnantäyteisen ja matkustavaisen elämän!

No ei vaiskaan. Oon kyllä jouluillut ansioikkaasti koko viikonlopun ja jatkanut viikonkin puolelle. Ostin ekan satsin joulukortteja (henkistä valmistautumista töihin kenties?) sekä ihanan tuoksuvan hyasintin, oon juonut litrakaupalla glögiä, kutonut ja purkanut ensimmäisen joululahjayritelmän sekä rakentanut Annan ja Ricardon kanssa ehkä maailman hienoimman piparkakkutalon, jossa on krokotiili, elefantti ja apina katolla!

Tänään oon yrittänyt koota itseäni, kun tässä on kuitenkin vielä pari viikkoa lukukautta jäljellä, pari tenttiä ja muuta sellaista pientä... Päivällä istuin keittiössä uunin avonaisen luukun edessä lämmitelemässä ja yritin vastata itse laatimaani venäjän sanakokeeseen (meillä on kämpässä hiukan vilpoista, joten hyödynsin lounaan kypsennyksen jälkilämmöt). Sain omasta kokeestani 18,5/24, hmm. Kyrillinen oikeinkirjoitus ei ole ihan vielä hallussa, enkä voi edes harjoitella kirjan dialogeja, kun päähenkilön (Анна eli Anna, jonka paras kaveri on nimeltään Максим :D) ääni on niin raivostuttava, että saan ihan kylmänväreitä sitä ajatellessani. Teen siis luultavasti torstaina elämäni ensimmäisen alkeistason kielen kokeen, josta en saa parasta mahdollista arvosanaa :/ Ei jaksa suoraan sanottuna ihan kauheasti huolettaa.

Lyhyen aikavälin toivelistalla ovat seuraavat asiat:
1. Että keksin ennen lauantaita miten mun hiukset olis parasta leikata. Sain lempikampaajaltani klo 9 lauantaiaamuna ajan, joten suunnitelman on parasta olla siinä vaiheessa valmis etten sitten unenpöpperössä tee jotain virheliikettä... Haikailen hiukan parin vuoden takaisen lyhyen tukkani perään...

...mutta toisaalta musta on ollut kivaa, kun tukka on taas ollut sen pituinen että sen halutessaan saa kiinni. Enkä valitettavasti aina ole rannalla Floridassa niin että tukka olisi luonnostaan tommosessa surffarimallissa. Höh.

2. Että pian olisi loma ja monsieur tulisi mua halimaan! Vielä aika tarkkaan 23 pitkää päivää tähän jälkimmäiseen (ekaan ihan pikkuisen vähemmän ja oon kyllä jo menestyksellisesti ottanut varaslähdön lomatunnelmiin).

En keksi muuta. Oon aika helppo tyyppi: riittää kun on tukka hyvin ja saa rauhassa mähöttää hyvässä seurassa! Paitsi että seuraavalle toivelistalle listaamani asiat onkin vähän vaikeampia.

Pitkän aikavälin toivelista:
1. Että löytäisin kivan ja mielellään edes jotenkin palkatun harjoittelupaikan ensi kesäksi. Mielellään samasta paikasta kuin monsieur. Päivähaaveilen kesästä Budapestissa ja sähköpostitin jo aiheesta yliopiston rekrypalvelujen kv-vastaavan kanssa. Koko asia on muuten vielä täysin ajatuksen tasolla, mutta mua polttelee niiiiiiiiiiiiiiin kovasti! Syvennyin tänään svenskans struktur -luennolla ruotsin kieliopin sijaan yhteen vaihtoblogiin ja mietin miten kivaa olisi jos elämässä olisi taas muita mielenkiinnon kohteita kuin kutominen, tv-sarjojen katsominen koneelta ja öö... syöminen?

2. Että saisin pian opinnot tehtyä, gradun valmiiksi ja pääsisin lähtemään pois Turusta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti