lauantai 27. elokuuta 2011

Ah, oon aivan rakastunut ihanaan Magnus Maitopartaan! Se kehrää nytkin tuossa kyljessä pienenä pallona ja kehrää heti kun saa vähän rapsutuksia osakseen <3


Magnus is here! Finally :)
He&#8217;s starting to feel at home now, after two days, running crazy rounds in the appartments when I get home from work and coming towards me to be petted - for only about 15 seconds at a time, though, then it&#8217;s time to play again!

En oo ehtinyt postailla loppuja Budapestin kuvia, kun kissa ja ärhäkkä flunssa ja deadline ovat pitäneet kiireisenä, mutta nyt elämä taas voittaa. Onhan sentään viikonloppu!

Täällä on ollut koko viikon hirmuinen helle, sellainen, että illalla kaikista parasta on suihkun jälkeen kuivattaa itsensä sängyssä tuulettimen alla… 40 astetta meni rikki monena päivänä, ja asunnossa tunnelma oli kuin pitsa-uunissa. Tänään, juuri ennen kuin lähdin töistä kotiin, alkoi sataa ja tuulla niin että nurkissa kirjaimellisesti vihelsi. Olin tietenkin pyörällä liikenteessä. Ja valkoinen t-paita päällä. Kuinkas muutenkaan.

Nyt paukkuu, ja lämpötila on laskenut alle +20 (!!!). Tänä yönä nukutaan hyvin :)
Nyt lisää kuvia Budapestistä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti