sunnuntai 21. elokuuta 2011

Canicule

Eilen haaveilin jo syksyn raikkaudesta. Sitten palasin kuumasta Budapestistä… hiostavan kuumaan Ranskaan. Lämmintä oli tänään iltapäivällä +42 astetta. Onneksi on kavereita, joilla on uima-allas!
Kisu ei tullutkaan vielä tänään, joten pitkästytän teitä siis lomakuvillani. Tänään vain ensimmäisen päivän otoksia, kohta lähdetään grillailemaan ja oon vielä märkä (ja uninen) päivän polskimisesta, joten en jaksa latailla nyt enempää. Taidan ottaa pienet torkut ihan kohta :)

Matka Budapestiin ja odotetulle lomalle alkoi tasan viikko sitten Grenoblesta. Tuskastuttavan ruuhkaisen bussimatkan jälkeen selvittiin sentään Geneven lentokentälle ajoissa, ja lento meni ohi yhdessä hujauksessa! Budapestissä meitä oli vastassa Maximen unkarilainen kaveri Attila, joka kuskasi meidät laukkuinemme veljensä asuntoon (aivan keskikaupungilla), jossa me saatiin yöpyä koko viikko. Vieraanvaraista <3 Illalla käytiin vielä autolla kiertämässä kaikki tärkeät paikat keskustassa Attilan ja hänen vaimonsa Krisztin kanssa ja syötiin illallista unkarilaisessa ravintolassa.

Kuvat on siis sunnuntailta, ja lisää seuraa myöhemmin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti