tiistai 17. lokakuuta 2006

Nymmää sen hokasin

Eilen koin suuren valaistumisen, ja ymmärsin ensimmäistä kertaa oikeastaan pardoksin käsitteen. Oivalsin vihdoin sen levottoman tunteen, joka on vaivannut melkeinpä koko syksyn, joka on saanut mut valittamaan turhista asioista ja selittämään sekavia tänne ja joka on musta itsestänikin naurettavuuden huippu, kun mulla kerran menee niin hyvin.

(Ja, todellakin, teen tällä hetkellä juuri sitä mitä pitäisikin, eli sanalistaa ensi viikon tulkkaustuntia varten. Meidän tuutori on niin motivoitunut, että oksat pois, se saa mutkin ihan liekkeihin. Kaikista kivointa mahdollista tekemistä mitä voin keksiä VAPAAN perjantaiaamun kunniaksi, on tulla kouluun puoli yhdeksäksi surffailemaan Nizzan kaupungin nettisivuilla:SSS)

Mutta joka tapauksessa, makasin eilen illalla sängylläni enkä saanut unta, koska mua vaivasi jälleen kerran tunne siitä, että jotain puuttuu, enkä kerta kaikkiaan voinut ymmärtää mitä se on. Mullahan on kaikki. No tietysti, perhe ja koti puuttuu tavallaan, mutta (niin kauhealta kuin se kuulostaakin:)) ei mulla niitä varsinaisesti ikävä ole, ja kohtahan mää pääsen Amerikkaan. Sitten koin ahaa-elämyksen. Ongelmana on nimenomaan se, että mulla on kaikki mitä juuri nyt haluan ja tarvitsen. (Täytyy olla aika pässi, kun ei tajua olevansa onnellinen, vaan yrittää väkisin vääntää jotain ongelmia itselleen:SSS) Erona aiempaan on se, että ennen haaveilin koko ajan jostain, lähinnä lukion jälkeisestä elämästä ja tulevaisuudesta ylipäätään. Nyt elän tulevaisuutta, mulla on unelmoimani opiskelupaikka, paljon ihania kavereita, oma kämppä, pääsin kuoroon... Ei voisi paljon paremmin mennä! Silti kaipaan entisestä elämästäni (:D) haavelua, sitä että voi paeta arkitodellisuutta jonnekin, missä kaikki menee juuri niin kuin minä määrään. Elän niin kiinni tässä hetkessä ja todellisuudessa nykyään, että se on jo hämäävää:S Tai ei se oikeastaan enää niin paljon haittaa, kun nyt tajusin vihdoin mistä kiikastaa.

Tänään on:
the C-day, treffit Teemu B:n kanssa Klubilla!!!
toiseksi viimeinen päivä kahdeksantoistavuotiaana

1 kokonainen päivä ette-ikinä-kyllä-arvaa-mihin
29 päivää Amerikkaan
36 päivää jåu-jåu-jåuluun

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti