maanantai 2. lokakuuta 2006

Vedä viiva jos vituaa, eli tarina partioviikonlopusta

Halleluja, se on ohi! Elämäni hirvein viikonloppu Hämeenlinnassa. Jossain vaiheessa Toijalan asemalla palasin omaksi itsekseni ja painajainen oli takanapäin. Eipähän tarvitse tätäkään ottaa uusiksi ihan heti (=ikinä).

Tylsyyden syövereissä tilastoin viikonlopun numeroiksi. Tässä saldo:
42 Marimekon raita- ja 2 pallopaitaa
1 pyydetty nimmari
1 vankityrmä
4 karkkia yhtäaikaa suussa
2 ystävällistä kommenttia hanke-esittelystä (3, jos lasketaan se, kun joku pyysi anteeksi, kun oli kävellyt esittelypahvin päältä...)
1 todella karu Vamos a la playa -video
LUKEMATTOMIA enemmän tai vähemmän onnistuneita karaoke-esityksiä naapurikojussa
3 lämmintä ateriaa lauantaina
3 kertaa Boten Anna

Lisäksi tajusin ensimmäistä kertaa elämässäni, miten hullunkuriselta tampere oikeasti kuulostaa ulkopaikkakuntalaisen korvaan:D.

Paluu KOTIIN oli auvoisa. Pääsin oikeaan tunnelmaan jo Toijalan asemalla, missä vietin melkein kaksi tuntia hiukan epäonnistuneen spontaaniuden tuloksena. Seuranani Kielo ja Herkko ja mummi, joka loi muhun mitä maijapoppasmaisimpia katseita kun mä valuin hetki hetkeltä ryhdittömämpään asentoon penkilläni. Söin hiukan muussaantunutta banaania ja opettelin käyttämään junamaattia.

Turussa tunsin oloni hämmästyttävän kotoisaksi. Rakastan jo nyt tätä kaupunkia! Unohduin alkuillasta haahoilemaan Tuomiokirkkotorille ja ihastelin sateesta märkiä ja kiiltäviä mukulakiviä ja liikennevalojen hehkua, joka enteilee jo pimeitä iltoja. Tunsin itseni tositurkulaiseksi:}}}. Olen muuttunut parissa kuukaudessa juurettomaksi, mutta tarvitsen silti jonkin tukikohdan, ja tällä hetkellä se on Turku.

Ensi viikonloppu on jo melkein täällä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti