keskiviikko 27. maaliskuuta 2013

Selvästi hyvä päivä

Kevät kevät kevät. Aurinko paistaa ja hanki hupenee. Ihanaa!

Retkeilin eilen (taas) Turkuun kuulemaan tuomion proffalta viime aikaisesta edistyksestä. Se olikin ihan hyvällä tuulella ja heitti läppää - myös ruotsiksi… Ehkä lähenevä eläkeikä piristää, ja siinä hyväntuulisuudessa olikin vähän semmoinen “hahaa, you suckers, en enää koskaan joudu katsomaan teitä, eikä mun tarvitse enää koskaan jankuttaa näitä samoja asioita graduseminaarissa”-vivahde.
Hommat joka tapauksessa luistaa, ja uskon yhä optimistisesti aikataulun pitämiseen. :)
image
Sain myös Maximelta ilouutisia: meillä on nyt kämppä Brysselissä. Jee! Siinä on kolme (!) terassia ja aika kivan näköinen lasitettu olohuoneen nurkkaus. Vielä ei kylläkään olla keskusteltu siitä, kuka ne lasit sitten pesee… Tervetuloa siis visiitille Euroopan pääkaupunkiin ;)
image
Mulla on tällä hetkellä yks vanha partiokaveri Ranskasta (tai siis hän on saksalainen, mutta tunnetaan Ranskasta) kylässä, ja mulla on nyt jo ainainen kriisi viihdytettävästä vieraasta. Vähän ehkä jopa ärsyttää että kutsutaan itse itsensä kylään (itsehän en koskaan tätä harrasta ^^) kyselemättä paljon että sopiiko mulle. Tällä viikolla on yhden leffan dedis ja haluaisin päästä taas gradun kirjoittamisen makuun, kun viime viikko meni ihan reisille haastatteluja tehdessä. Enkä sitä paitsi ihan oikeasti jaksaisi keksiä viihdykettä ja tekemistä, varsinkin kun herra on (anteeks nyt vain mutta aika stereotyyppisesti) kohtalaisen nuuka eikä mikään saisi maksaa mitään. Argh.
image
Vaikka valitankin näin, kyllä silti otan aina mielelläni vieraita vastaan :) Mieluiten toki siten, että joko vierailun ajankohta sopii mullekin tai sitten niin ettei mun tarvitse toimia jonain ympärivuorokautisena risteilyemäntänä. Ja kaikki kivat tyypit saa tulla aina.

Nyt yritän taas keskittyä aurinkoon ja kolmeen terassiin ja suklaamuniin ja muuhun mukavaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti