maanantai 17. tammikuuta 2011

Hajoan pakkaseen

Oon viettänyt mukavan ruokapainotteisen viikonlopun. Perjantaina tein Herkkukaakaota (josta ei ole kuvaa, mutta joka näytti ihan...kaakaolta) ja tänään kokkailin lounaaksi mulle, Annalle ja vierailevalle tähdelle, saksalaiselle Maxille, kukkakaalikeittoa (joka ei myöskään ollut erityisen valokuvauksellista, mutta hyvää kylläkin) sekä fondant au chocolat -kakkusia (kuvassa! huonolaatuisessa tosin :( olis ehkä aika hankkia uusi kamera...?) Nämä on ihanan suklaisia - melkein liiankin, jopa mulle - ja nimensä mukaan aika juoksevia sisältä. Sokerihumala taattu!



Eilen taas kokattiin Lauran ja Minnan kanssa herkkulounasta ennen kuin siirryttiin sohvaan katsomaan kulttuuripääkaupungin avajaisia... Alkuperäinen suunnitelmahan oli mennä paikan päälle satamaan tapahtumaa seuraamaan, mutta laiskuus ja mukavuudenhalu veivät voiton. Tänään on ehkä ekaa kertaa koko viikolla ollut sellainen olo, etten ole kipeä melkein mistään kohtaa, voiton puolella siis. Toivottavasti. Oon kyllästynyt olemaan jatkuvasti väsynyt ja apaattinen, ikävöimään jonnekin pois, makaamaan sikiöasennossa sängyllä kun ei muukaan huvita.

Päätin juuri päivällä piristyä ja olla positiivisempi. Se oli ihan helppoa hetken, silloin kun laitoin ruokaa ja syötiin. Sitten tuli taas pimeää, pää alkoi särkeytyä eikä ajatus huomenna alkavasta viikosta innostanut enää yhtään.

Lisäksi sain vanhemmilta Thaimaasta viestin, joka päättyi sanoihin "pärjäile pakkasessa". Thanks.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti