keskiviikko 22. kesäkuuta 2011

Happy

Kiva päivä takana. Vaikka maanantai olikin… Aamulla oli vähän toinen fiilis, kun heräsin puoli seitsemältä naapurien mekkalointiin ja alakerrassa odotti viikonlopun tiskivuori. Selvisin kuitenkin töihin ja selvisin päivän (huimasta neljän puhelun) urakasta. Töissä oon jo vähän alkanut selvittää, ketkä on ärsyttäviä tyyppejä ja keihin voi luottaa. Onneksi meidän toimistossa on enimmäkseen kivoja :)

Illalla olin luvannut mennä lenkille Charlotten kanssa. Siitä tuli enemmän lönkyttelyä, koska Charlotte ei ollut juossut pitkään aikaan ja lisäksi vielä seitsemän jälkeen oli melkein +30 lämmintä. Tuli kuitenkin hyvä mieli, kun huomasin, että oon jo hyvässä kunnossa, eikä tollainen pikku hölkkä tuntunut missään.

Kotona laitettiin ruokaa yhdessä. Tai Charlotte laittoi ruokaa sillä välin kun mä kävin suhkussa :D Syötiin parvekkeella ja ilma oli vielä ihanan lämmin ja tuoksui etelän lomalta, ah. Viikonloppuna satoi, joten nyt ilma on vielä melko raikas ja (parasta kaikessa) vuoret näkyy kirkkaina, kun niitä ei ympäröi saasteharso!

Nyt nökötän koneen ääressä, kuten tavallista, ja lipitän uutta lempijuomaani, vihreää minttuteetä. Maistuu ihan hammastahnalta, mutta on ihanan makeaa :D Ihan kohta hyvää yötä, bonne nuit!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti