perjantai 3. kesäkuuta 2011

Juttuja

Sairaaaan kiireinen viikko takana, siitä siis blogihiljaisuus. Tai ainakin tuntui kiireiseltä, vaikka aika suurelta osin oon vain loikonut sohvalla salonkikoiran kanssa ja kokkaillut itselleni syömistä (äitillä on vähän ideat vähissä kasvisruokien valmistamiseen enkä mä halua syödä pelkkiä kasvispihvejä ja pakastevihanneksia kahta viikkoa…). Maanantaina kävin myös äitin kanssa jalkahoidossa :) Nyt on jalat kesäkunnossa ja erityisesti edustuskunnossa pikkuveljen lakkiaisia varten!

Tiistain ja keskiviikon - luultavasti kesän kauneimmat päivät - vietin siskon kanssa autossa matkaten toiselle puolen Suomea hakemaan mummua ja bebe-leivoksia Tampereelle edellä mainittuja lakkiaisia varten. Ekana päivänä riitti vielä jännitystä, kun ajoin autoa ekan kerran varmaan vuoteen, ja popitettiin Vilman kanssa hyvää musiikkia täysillä. Mutta takaisin päin tullessa neljä puoli tuntia kesti loputtoman kauan… Matkaan lähdettiin totta kai aamunkoitteessa, joten matka kului pitkälti haukotellen, rekkajonon takana körötellen.

Tiistaina kävelin siskon kanssa Saimaan rantaan, tarkoituksena alun perin uida, mutta vesi olikin ehkä kahdeksanasteista, joten tyydyttiin loikoilemaan laiturilla. Järvi oli ihan tyyni ja siinä oli ihanaa maata tuijottelemassa sinistä taivasta ja kuin suoraan matkailumainoksesta repäistyä maisemaa venemajoineen… Tuli taas etukäteisikävä Suomeen :)

Huomenna lupaan kertoa suurista uutisistani!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti