perjantai 7. lokakuuta 2011

Mange ja sen paras kaveri (heti mun jälkeen tietty!). Oltiin äsken  eläinlääkärillä ja nyt Magnuksella on passi ja mikrosiru ja kaikki  rokotukset. Ja niskassa jälleen yksi pipetillinen kirppuainetta, plää.  Toivottavasti nämä uusintakierrokset auttavat, koska siltä löytyi taas  vatsan alta yksi kirppu!
Päivän kissatiedotus oli tässä, nyt meen  valloittamaan keittiön (kun kämppis lähti kylään johonkin) ja sit katon  lisää Private Practicea ja nautin siitä, että karvainen lapsi on  kerrankin hiljaa ja rauhallinen (=tainnoksissa rokotuksista).
Mange ja sen paras kaveri (heti mun jälkeen tietty!). Oltiin äsken eläinlääkärillä ja nyt Magnuksella on passi ja mikrosiru ja kaikki rokotukset. Ja niskassa jälleen yksi pipetillinen kirppuainetta, plää. Toivottavasti nämä uusintakierrokset auttavat, koska siltä löytyi taas vatsan alta yksi kirppu!

Päivän kissatiedotus oli tässä, nyt meen valloittamaan keittiön (kun kämppis lähti kylään johonkin) ja sit katon lisää Private Practicea ja nautin siitä, että karvainen lapsi on kerrankin hiljaa ja rauhallinen (=tainnoksissa rokotuksista).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti